headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Individuele rondreizen India

Hier vind je de OutSight individuele India rondreizen; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, of misschien meer strand, dan kunnen we ze ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!
Toch liever zelf puzzelen? Met onze bouwstenen kun je helemaal zelf je eigen rondreis samenstellen.

 

11 rondreizen

India rondreis Rajasthan

India rondreis 1: Rajasthan en de Gouden Driehoek per trein

19 dagen

vanaf € 750,- p.p.

Rajasthan is de meest exotische provincie van India. Je reist per trein door de woestijn, naar Jaisalmer en Jodhpur, Udaipur en Pushkar. In de Gouden Driehoek bezoek je Jaipur en Agra. Je maakt waar mogelijk gebruik van de treinen, op andere trajecten reis je per bus.

lees verder »
India rondreis Maharadja’s

India rondreis 2: Tijgers en de paleizen van de Maharadja’s

21 dagen

vanaf € 1635,- p.p.

Tijdens deze ‘heritage’-reis door Rajasthan slaap je in speciaal geselecteerde sfeervolle hotels: een Maharadjapaleis, een prachtig fort of een rijk versierde ‘haveli’. Daarnaast bezoek je een prachtig tijgerpark en de Gouden Driehoek.

lees verder »
India rondreis Rajasthan

India rondreis 3: Langs de hoogtepunten van Rajasthan

15 dagen

vanaf € 815,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je per eigen auto met chauffeur de meest exotische en kleurrijke provincie van India: Rajasthan. Ook staat de Gouden Driehoek op het programma met natuurlijk de Taj Mahal in Agra.

lees verder »
India rondreis naar Varanasi

India rondreis 4: Overland naar Varanasi

16 dagen

vanaf € 915,- p.p.

Rondreis van ruim 2 weken van Delhi via de Gouden Driehoek, Gwalior, Orcha naar Khajuraho met zijn erotische tempels. Natuurlijk ontbreekt ook Varanasi aan de heilige rivier van de Ganges niet in deze rondreis.

lees verder »
India rondreis Leh

India rondreis 5: Tibetaanse gebedsvlaggen & de hoogvlakte van Leh

24 dagen

vanaf € 1969,- p.p.

Tijdens deze rondreis van ruim 3 weken maak je kennis met de Gouden Driehoek, daarna reis je naar het ‘hoge noorden’: de steden Amritsar, Dharamsala en Manali en reis je over de op-één-na hoogste weg ter wereld naar de hoogvlakte van Leh.

lees verder »
India rondreis zuiden

India rondreis 6: Zuid-India Compleet

18 dagen

vanaf € 1399,- p.p.

Tijdens deze rondreis van bijna 3 weken reis je per privé-auto van Bangalore naar Mahabalipuram.
Van het binnenland van zuid-India ga je naar de westkust en vervolgens naar de oostkust. Onderweg kun je genieten van de cultuur, kustplaatsen, tempelsteden en de groene natuur.

lees verder »
India rondreis zuid-india

India rondreis 7: Tempels & strand in het groene Zuid-India

16 dagen

vanaf € 1145,- p.p.

Tijdens deze rondreisreis je per auto met chauffeur door het zuiden van India. Je bezoekt kustplaatsen, tempelsteden en een wildpark en je overnacht op een houseboat. Je reis start in Chennai aan de oostkust en eindigt in Kovalam aan de westkust.

lees verder »
India Rondreis Noord en Zuid

India rondreis 8: Door Noord én Zuid-India

20 dagen

vanaf € 1659,- p.p.

Een rondreis van bijna 3 weken, waarbij je het noorden -met de Gouden Driehoek en Varanasi aan de heilige rivier Ganges- combineert met het groene zuiden, waar je tempelsteden, een wildpark en kustplaatsen bezoekt en op een houseboat overnacht.

lees verder »
ndia rondreis Zuid-India malediven

India rondreis 9: Zuid-India & de Malediven

17 dagen

vanaf € 1405,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je per auto met chauffeur het zuiden van India, waar je de afwisseling van tempelsteden en de groene natuur kunt ervaren. Je bezoekt een wildpark en overnacht op een houseboat. Daarna vlieg je door naar de Malediven, waar je heerlijk kunt relaxen aan het strand!

lees verder »
India Nepal rondreis

India & Nepal rondreis 1: Langs de hoogtepunten

25 dagen

vanaf € 1199,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je India en Nepal per privé-auto met chauffeur. Je reist door het kleurrijke Rajasthan, bezoekt de Gouden Driehoek en Varanasi in India. In Nepal verken je Chitwan, Kathmandu en de Kathmandu vallei.

lees verder »
India Nepal rondreis

India & Nepal rondreis 2: van de Taj Mahal via Varanasi naar de Poon Hill.

23 dagen

vanaf € 929,- p.p.

Een rondreis van drie weken per privé-auto, bus en trein. Je bezoekt Delhi, de Gouden Driehoek en Varanasi in India. In Nepal bezoek je het Chitwan National Park, je loopt de 5-daagse Poon Hill Trek, bezoekt het gezellige Pokhara en eindigt in Kathmandu.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 23 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider