headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Individuele rondreizen India

Hier vind je de OutSight individuele India rondreizen; door ons samengesteld, op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring, en voor elk wat wils. Je kunt een van deze rondreizen kiezen, maar wil je langer of korter, of misschien meer strand, dan kunnen we ze ook altijd helemaal naar wens voor je aanpassen!
Toch liever zelf puzzelen? Met onze bouwstenen kun je helemaal zelf je eigen rondreis samenstellen.

 

10 rondreizen

India rondreis, special - Delhi

SPECIAL India rondreis incl. retourvlucht

19 dagen

vanaf € 1242,- p.p.

Deze SPECIAL is een complete rondreis India incl. KLM retourvlucht naar Delhi, een VOORBEELDREIS om een idee te geven wat een van complete rondreis per trein en bus door Rajasthan en de Gouden Driehoek kost!

lees verder »
India rondreis Rajasthan

India rondreis 1: Rajasthan en de Gouden Driehoek per trein

19 dagen

vanaf € 581,- p.p.

Rajasthan is de meest exotische provincie van India. Je reist per trein door de woestijn, naar Jaisalmer en Jodhpur, Udaipur en Pushkar. In de Gouden Driehoek bezoek je Jaipur en Agra. Je maakt waar mogelijk gebruik van de treinen, op andere trajecten reis je per bus.

lees verder »
India rondreis Maharadja’s

India rondreis 2: Tijgers en de paleizen van de Maharadja’s

21 dagen

vanaf € 1109,- p.p.

Tijdens deze ‘heritage’-reis door Rajasthan slaap je in speciaal geselecteerde sfeervolle hotels: een Maharadjapaleis, een prachtig fort of een rijk versierde ‘haveli’. Daarnaast bezoek je een prachtig tijgerpark en de Gouden Driehoek.

lees verder »
India rondreis Rajasthan

India rondreis 3: Langs de hoogtepunten van Rajasthan

15 dagen

vanaf € 679,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je per eigen auto met chauffeur de meest exotische en kleurrijke provincie van India: Rajasthan. Ook staat de Gouden Driehoek op het programma met natuurlijk de Taj Mahal in Agra.

lees verder »
India rondreis naar Varanasi

India rondreis 4: Overland naar Varanasi

16 dagen

vanaf € 764,- p.p.

Rondreis van ruim 2 weken van Delhi via de Gouden Driehoek, Gwalior, Orcha naar Khajuraho met zijn erotische tempels. Natuurlijk ontbreekt ook Varanasi aan de heilige rivier van de Ganges niet in deze rondreis.

lees verder »
India rondreis Leh

India rondreis 5: Tibetaanse gebedsvlaggen & de hoogvlakte van Leh

24 dagen

vanaf € 1651,- p.p.

Tijdens deze rondreis van ruim 3 weken maak je kennis met de Gouden Driehoek, daarna reis je naar het ‘hoge noorden’: de steden Amritsar, Dharamsala en Manali en reis je over de op-één-na hoogste weg ter wereld naar de hoogvlakte van Leh.

lees verder »
India rondreis zuiden

India rondreis 6: Zuid-India Compleet

18 dagen

vanaf € 1182,- p.p.

Tijdens deze rondreis van bijna 3 weken reis je per privé-auto van Bangalore naar Mahabalipuram.
Van het binnenland van zuid-India ga je naar de westkust en vervolgens naar de oostkust. Onderweg kun je genieten van de cultuur, kustplaatsen, tempelsteden en de groene natuur.

lees verder »
India rondreis zuid-india

India rondreis 7: Tempels & strand in het groene Zuid-India

16 dagen

vanaf € 916,- p.p.

Tijdens deze rondreis ontdek je per auto met chauffeur het zuiden van India. Je bezoekt kustplaatsen, tempelsteden en een wildpark en je overnacht op een houseboat. Je reis start in Chennai aan de oostkust en eindigt in Kovalam aan de westkust.

lees verder »
India Nepal rondreis

India & Nepal rondreis 1: Langs de hoogtepunten

25 dagen

vanaf € 1226,- p.p.

Tijdens deze rondreis bezoek je India en Nepal per privé-auto met chauffeur. Je reist door het kleurrijke Rajasthan, bezoekt de Gouden Driehoek en Varanasi in India. In Nepal verken je Chitwan, Kathmandu en de Kathmandu vallei.

lees verder »
India Nepal rondreis

India & Nepal rondreis 2: van de Taj Mahal via Varanasi naar de Poon Hill.

23 dagen

vanaf € 888,- p.p.

Een rondreis van drie weken per privé-auto, bus en trein. Je bezoekt Delhi, de Gouden Driehoek en Varanasi in India. In Nepal bezoek je het Chitwan National Park, je loopt de 5-daagse Poon Hill Trek, bezoekt het gezellige Pokhara en eindigt in Kathmandu.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen! Bekijk alle 22 bouwstenen »
Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656