headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Reizen Zuid-India

Door de grootsheid van India kan het landschap binnen dit enorme land heel verschillend zijn. Daarom raden we je aan goed na te denken over wat je wilt zien voordat je een reisplan voor je India reis maakt! Het zuiden van India biedt totaal andere landschappen dan het ‘droge noorden’: je vindt hier jungle, groene theevelden, palmbomen, kokosnootplantages en de exotische stranden van Goa en Kerala…..

 

India excursie, backwaterIndia bouwsteen Chennai CochinIndia bouwsteen Kovalam

 

 

 

 

 

Het zuiden van India

 

Het zuiden van India is kleurrijk door de druk bezochte tempel-steden, de vele hindoetempels, de groene jungle en de rustieke backwaters bij Kerala! Het zal je opvallen dat hier een heel ander, meer tropisch klimaat heerst. Over het algemeen is het hier aangenamer dan in het noorden, het land is groener en vruchtbaarder, de stranden kunnen verkoelend zijn. Hier is een duidelijke moesson in juni, juli, augustus, september en dan kan het ook echt flink regenen! Het tempo ligt hier lager, de natuur is groener en aan de kust vind je authentieke vissersplaatsjes. Tijdens onze Zuid-India reizen reis je rond per privé-auto met chauffeur!

 

We bieden in het zuiden van India de volgende bouwstenen, excursies en rondreizen:

 

Zuid-India bouwstenen:

 

Zuid-India bouwsteen easy Landing

 

Zuid-India bouwsteen Bangalore Cochin


Zuid-India bouwsteen Chennai Cochin

 

Zuid-India bouwsteen Backwatercruise

 

Zuid-India bouwsteen Lets Go Goa

 

Zuid-India bouwsteen Kleurrijk Kovalam

 

Zuid-India bouwsteen Varkala

 

Zuid-India excursies:

 

Zuid-India excursie backwaters

 

 

Zuid-India rondreizen:

 

Zuid-India rondreis Zuid-India Compleet

 

Zuid-India rondreis Tempels en Strand in het Zuiden

 

 

 

Over OutSight

OutSight Travel is een online reisbureau waar enthousiaste reisspecialisten je graag helpen bij het samenstellen van je eigen rondreis op maat naar India! Op ons kantoor in het centrum van Amsterdam werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van reisspecialisten, echte fervente reizigers. We spreken graag over onze  eigen reiservaring en we weten de beste routes en leuke plekjes. Als een echt gespecialiseerd India reisbureau hebben we India natuurlijk zelf bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie.

 

 india

Waarom OutSight?

-geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
-geen verplichte excursies, terwijl je liever ter plaatse kijkt hoe je de dag invult
-met of zonder vlucht, geen probleem: als je liever zelf je vlucht regelt kun je bij ons het losse landarrangement boeken!
-flexibele routes, bijvoorbeeld een combinatie van binnenlandse vluchten, openbaar vervoer en/of een huurauto met chauffeur!

 

 

Interesse?

Stuur ons je vragen en reiswensen per mail, of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656. We helpen je graag op weg naar India!

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider