headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Anderen over ons

We hebben enorm veel gezien, alles was goed georganiseerd, en we hebben zo in korte tijd heel veel van het land geleerd. Complimenten dus!

 

 

We vonden het een fantastische ervaring! We hebben enorm veel gezien, alles was goed georganiseerd, en we hebben zo in korte tijd heel veel van het land geleerd. Complimenten dus!

De chauffeur was allereerst een voortreffelijk chauffeur in dat chaotische verkeer hier, zeer behulpzaam, aardig, bescheiden, stond altijd klaar met suggesties en oplossingen. Alle lof voor hem; dat zal ik zijn directe baas ook laten weten.

De hotels vonden we goed en spannend. De heritage hotels waren wellicht, naar moderne normen, niet helemaal volmaakt, maar daar stonden enorm veel charme, originaliteit en vriendelijkheid tegenover. Erg leuk om deze oude woonhuizen zo mee te mogen beleven.

Onze totaal-indruk was uitermate positief. We overwegen in de toekomst zeker meer met Outsight te reizen!
 
Groet, en veel dank!

— Henk, Nieuwerkerk aan den IJssel - India

Volgende keer zullen we zeker weer bij jullie offerte vragen, we zijn in alle opzichten zeer tevreden.

 

Allereerst, we hebben een fantastische reis gehad

 

Volgende keer zullen we zeker weer bij jullie offerte vragen, we zijn in alle opzichten zeer tevreden.

 

Wat een voortreffelijke chauffeurs, in Rajasthan Pradeep Singh, in Nepal Arjun (“Kaka”) en in Zuid India Khadir. Alledrie uiterst betrouwbaar en behulpzaam! Het leuke was dat we met hen óók de drie belangrijkste godsdiensten, Hindoe, Boeddhist en Moslim verenigd hadden. En goede auto’s, Toyota Etios, Volkswagen Venta, en de zeer ruime Toyota Envio.

 

Hier wat opmerkingen over onze reis:


Chitwan …….wat een belevenis! Rhino’s 2 maal moeder met kind, en één maal héél dichtbij een volwassen mannetje. En een tijger! Tientallen wilde zwijnen, veel antilopen, etc. Een lifetime experience!!


De Mountain Flight met Bhudda Air was óók heel indrukwekkend!

Mandawa is óók een aanrader sfeervol stadje.

Maar de gróótste aanrader is Bandipur, wat een sfeervol hotel, en wat een gastvrijheid: The Old Inn, met warmwaterzakken ivm de koude, en een verrukkelijk diner (uitgebreide Thali), waarbij één nacht voldoende is om het dorpje met uitzichtpunt te bekijken.

 

Bhaktapur in Nepal is óók een aanrader, één levend autovrij museum.
Zo mooi als de Durbar Square in Bhaktapur is, zo’n afknapper is De Durbar Square van Kathmandu! Wij hadden er gelukkig NIET voor betaald omdat niemand betaalde, anders was het een dubbele desillusie geweest

 

En: niet te vergeten de onvergetelijke boottocht in de Kerala Backwaters, vertroeteld door de drie! bemanningsleden!

 

— Marijke en Wim Hoogendoorn - India & Nepal

Chitwan was een regelrechte belevenis

We werden in Delhi keurig opgewacht door jullie agent en naar het hotel gebracht.  Vanaf dat moment is alles uitstekend verlopen, behalve dan dat vanuit Agra naar Varanasi onze vluchten gecancelled bleken en we uiteindelijk vanuit Agra per auto terug moesten naar Delhi, om van daaruit naar Varanasi te vliegen. Eea werd allemaal netjes geregeld door jullie agent!

Vanuit Varanasi was het een lange reis naar Lumbini, grensovergang aldaar werd goed geregeld door de chauffeur, ook de reis verder naar Chitwan ging perfect.

Chitwan/Sauraha was een regelrechte belevenis, vooral ook dankzij de lokale gids. Toen ik ’s avonds na aankomst liet blijken wel iets met olifanten te hebben stonden we binnen luttele minuten in de ‘compound’ van het resort tussen een aantal van deze kolossen die ik ook uit de hand kon voeren en aanraken. Een onvergetelijk gebeurtenis en een hoogtepunt van onze reis. De lokale gids in Sauraha zijn we zeer dankbaar voor de fijne manier waarop hij beschikbaar was,  zaken regelde zonder op enige wijze opdringerig te zijn !!

 

Zo opdringerig als mensen in India vaak waren, in Nepal niets van dat alles, een werkelijke verademing na het drukke India.

 

Alles bij elkaar hebben wij een geweldige reis gehad, ontzettend veel meegemaakt en veel indrukken opgedaan.

— Ruud en Riitta van der Lubben, Almere - India & Nepal

We hebben genoten en spijt dat we dit soort reizen niet eerder hebben gedaan ipv de groepsreizen.

 

In de eerste plaats willen we je hartelijk bedanken voor de uitstekende organisatie van onze geweldige reis door India. Alles verliep prima en sommige locaties waren boven verwachting. Onze chauffeur was op elke afspraak keurig op tijd (zelfs meestal eerder) en  ook de andere afspraken met o.a. gidsen en safari-auto’s werden correct nagekomen.

Gelukkig hebben we in onze 4e safari in Bandhavgarh ook nog een tijger kunnen zien. De fietstour in Delhi is een aanrader!!! Je fietst door de smalle straatjes, krijgt een theetje en een lunch onderweg in lokale tentjes. Heel leuk.

Nogmaals bedankt en we zouden ook graag de agent ter plaatse onze hartelijke dank willen overbrengen.

We hebben genoten en spijt dat we dit soort reizen niet eerder hebben gedaan ipv de groepsreizen.

— Ton en Hetty, India

India was toch echt een geweldig land, een bijzondere bestemming.


India was toch echt een geweldig land. We hebben fantastische forten en paleizen gezien. Verder heerlijk gegeten.  En wat zijn de mensen gastvrij. Het land is echter wel erg chaotisch en vies. Je ziet veel afval en koeienmest op straat en erg veel armoede.  Kortom een bijzondere bestemming.

— Ilona en Harm - India