headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Hier een overzicht van al onze excursies in India, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen of rondreis staat vermeld welke excursies daar van toepassing zijn. Enkele excursies zijn op individuele basis met privé-vervoer en bij andere sluit je aan in een internationale groep, dit staat per excursie vermeld!


7 excursies

India- excursie Delhi

Stadstour door Delhi

€ 35,- p.p.

De gids & chauffeur komen je per auto ophalen bij het hotel en staan de hele dag ter beschikking om de stad Delhi te verkennen! Je kunt prima beginnen in Oud Delhi; bezoek bijvoorbeeld het beroemde Red Fort en Chandi Chowk, de overdekte bazaar vlakbij het Rode Fort.  

lees verder »

Fietsexcursie in Delhi

€ 25,- p.p.

Leer het andere Delhi kennen; per fiets! We bieden twee verschillende fietstochten aan, een unieke manier om een indruk te krijgen van het echte leven in de hoofdstad! De excursies beginnen vroeg, om de ergste warmte en drukte vóór te zijn!

lees verder »
India excursie Varanasi

Stadstour in Varanasi

€ 45,- p.p.

Bij deze excursie word je door de gids & chauffeur opgehaald bij je hotel, zij staan de hele ochtend tot je beschikking om de stad Varanasi te verkennen. Je maakt een boottocht bij zonsopgang om te zien hoe het leven langs de rivier op gang komt.

lees verder »
India excursie, kameelsafari

Kameelsafari vanuit Jaisalmer

€ 35,- p.p.

Altijd al eens op de rug van een kameel willen zitten? Deze dieren zijn bij uitstek geschikt om de woestijn te bezoeken! Rond 15.00 uur word je opgehaald bij je hotel in Jaisalmer en rijd je richting de duinen aan de rand van de woestijn.

lees verder »
India- excursie Ranthambore

Jeepsafari in Ranthambore

€ 65,- p.p.

Als je in Ranthambore bent, wil je natuurlijk proberen om tijgers te zien! Dit kun je het beste ’s morgens proberen, je staat vroeg op voor deze safari per jeep, op zoek naar tijgers!

lees verder »
India excursie, backwater

Boottocht door de backwaters van Kerala

€ 29,- p.p.

Tijdens deze excursie maak je een boottocht door de smalle kanalen van Kerala, de backwaters. Dit labyrint van backwaters worden ook wel ‘het Venetië van India’ genoemd. Onderweg zie je palmbomen, dorpjes en rijstvelden.

lees verder »
India excursie Amritsar

Amritsar: wisseling van de wacht

€ 45,- p.p.

Ongeveer 30 kilometer ten westen van Amritsar ligt het dorpje Attari, bij de grens tussen India en Pakistan. Hier wordt elke dag tegen zonsondergang de sluitingsceremonie van de grens gehouden.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 23 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider