headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Varkala, kliffen aan het strand

Varkala

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India bouwsteen Varkala

In deze rustige kustplaats in het zuiden van India, aan de Arabische zee kun je heerlijk bijkomen aan het strand met prachtige kliffen. Varkala staat bekend om de minerale waterbronnen en hierdoor zijn er veel spa’s te vinden waar je je kunt laten verwennen. Bezoek ook de bekende Janardana Swami Tempel en Sivagiri Mutt, de laatste rustplaats van de Sree Narayana Guru.


Dag 1: aankomst in Varkala

Dag 2: vrije dag in Varkala

Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 89,- p.p. in het laagseizoen
Prijs vanaf € 99,- p.p. in het hoogseizoen

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen:  fooien, overige maaltijden en vervoer.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Laagseizoen: 1 april 2018 t/m 30 september 2018
Hoogseizoen: 1 oktober 2017 t/m 31 maart 2018

 

Periode: De regentijd duurt van juli tot augustus met uitschieters tot september, en ook hierna, in oktober of november, kan er af en toe een flinke regenbui vallen! De beste reistijd voor het zuiden van India is november t/m maart, tijdens onze wintermaanden!

 

Reiscode: INS030

 

Vervoer: Varkala is goed bereikbaar vanuit de rest van India per trein of vliegtuig via Trivandrum, op ca. 55 kilometer afstand!  Als je per auto met chauffeur door zuid India rondreist, kan de chauffeur je tot de deur van je hotel in Varkala brengen. Daarom bieden we deze bouwsteen aan zonder het vervoer, er zijn verschillende manieren om Varkala te bereiken. Geef ons je voorkeur door bij je aanvraag, en we maken een passend reisvoorstel voor je!

Het mooie Sanctum Spring Beach Resort ligt aan Papanasham beach. Je hebt er prachtig uitzicht over de smaragdgroene wateren van de Arabische Zee. Het resort ligt tevens dichtbij restaurants en winkels. Je verblijft in een mooie grote kamer met eigen badkamer, tv, airco en een balkon. Er is een spa, een restaurant en internetcafé + gratis wifi.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in India.

Dag 1: aankomst in Varkala
Vandaag kom je aan in Varkala. Bewonder gelijk even het strand met prachtige kliffen. Varkala is de enige plaats in zuid Kerala waar je kliffen vindt, best bijzonder dus!

 

Dag 2: vrije dag in Varkala
Varkala staat bekend om de minerale waterbronnen en hierdoor zijn en veel spa’s te vinden waar je je kunt laten verwennen, o.a. bij het hotel. Je kunt vandaag verder een relaxte stranddag houden, wil je wat meer actie dan is het mogelijk om een fiets te huren en de omgeving te verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de Janardana Swami Tempel en Sivagiri Mutt bezoeken. De Sivagiri Mutt is de laatste rustplaats van de Sree Narayana Guru en een van de bekendste monumenten in Kerala.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt is deze bouwsteen voorbij en kunnen we regelen dat je naar Trivandrum wordt gebracht voor je terugvlucht of je verdere reis door India. Als je nog een paar extra dagen wilt blijven aan het strand, kan dit natuurlijk ook, deze bouwsteen is per nacht te verlengen!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 11 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider