headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Ranthambore: op zoek naar tijgers!

Ranthambore Nationaal Park

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 99,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India bouwsteen Ranthambore

In het Ranthambore Nationaal Park kwamen in vroegere tijden de Maharadja’s om op wild te jagen, en tegenwoordig is dit park nog steeds een van de mooiste wildparken van India. Het park staat tegenwoordig vooral bekend om de wilde tijgers, en er ligt een imposant oud fort, van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over het meer.


Dag 1: aankomst in Ranthambore
Dag 2: vrije dag  in Ranthambore
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs € 99,- p.p.

Inbegrepen: 2 overnachtingen in Glitz Safari Lodge inclusief ontbijt en diner
Niet inbegrepen:  vervoer, safari’s, fooien en overige maaltijden.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.


Periode:
Het park is gesloten in de maanden juli, augustus en september.


Reiscode:
INJ002

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan zonder het vervoer, omdat je het bezoek aan Ranthambore vanaf verschillende plaatsen in kunt passen in je eigen rondreis. Het park ligt op een paar uur rijden van Agra en ook een paar uur rijden van Jaipur, ongeveer in het midden maar dan meer naar het zuiden. Het park is goed bereikbaar per auto en per trein, we kunnen beide mogelijkheden voor je regelen. Een bezoek aan Ranthambore is bijvoorbeeld een leuke tussenstop tijdens je bezoek aan de Gouden Driehoek!

 

Natuurlijk kunnen we het vervoer naar- en van Ranthambore voor je regelen, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je wensen en voorkeuren!

India hotels, Ranthambore Glitz Tijdens deze bouwsteen verblijf je twee nachten in het Glitz Ranthambore Safari Resort, een comfortabele en sfeervolle lodge op slechts enkele minuten rijden van de entree van het Ranthambore Nationaal Park.

 

De lodge heeft een eigen restaurant en bar, een ruime tuin met zitjes en een zwembad.

India hotels, Ranthambore Glitz

 

De kamers zijn ruim en netjes, en allen voorzien van koelkastje, waterkoker, TV, wi-fi, kluisje en een badkamer met eigen douche & toilet.

 

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in India.

 

 

Jeepsafari in Ranthambore

Prijs € 65,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India- excursie Ranthambore

Als je in Ranthambore bent, wil je natuurlijk proberen om tijgers te zien! Dit kun je het beste ’s morgens proberen, je staat vroeg op voor deze safari per jeep, op zoek naar tijgers! (meer…)

Dag 1: aankomst in Ranthambore
Vandaag arriveer je in de gezellige lodge, je thuis voor twee dagen in een prachtige groene omgeving.


Dag 2:
 vrije dag  in Ranthambore
Waarschijnlijk sta je ’s morgens vroeg op voor een safari per jeep! Niets is echter verplicht; alles kan en niets moet. Daarom zijn de excursies nog exclusief, maar je kunt vooraf een jeepsafari bij ons bijboeken, zie hiervoor de excursie Jeepsafari in Ranthambore. In de middag kun je vanuit de lodge een excursie maken naar het fort of je kunt nog een safari maken, met natuurlijk weer kans op het zien van tijgers! Helaas kunnen we niet garanderen dat je tijgers ziet, maar de kans is ongeveer ‘fifty/fifty’.

 

Daarnaast zijn er nog veel meer beesten in het park, zoals prachtige gazelles, wilde zwijnen, apen, krokodillen en vele vogels. Het is geen Afrika, dus verwacht niet teveel als je ooit op safari in Tanzania of Zuid-Afrika bent geweest, maar het wel een van de mooiste natuurparken in India en een unieke kans om een van de zeldzame wilde tijgers te zien!


Dag 3:
 einde van deze bouwsteen
Als je dat wilt, kun je vandaag eventueel weer een vroege safari per jeep maken. Na het ontbijt is deze bouwsteen afgelopen, de meeste reizigers vervolgen hun reis door naar Jaipur.

Prijs € 99,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 8 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider