headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Manali trekking

Manali

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 255,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India bouwsteen, Manali Trek

Vanuit Manali kun je deze avontuurlijke trekking maken:  je gaat drie dagen de bergen in met een gids, en je overnacht onderweg in tenten. Tijdens deze ‘Bhrigu Lake trekking’ kom je op een hoogte van 4.200 meter. De gids is tevens een drager zodat je niet je eigen bagage hoeft te tillen.


Dag 1: vertrek vanuit Manali, transfer naar Vashisht, trekking naar  Pandu Ropa Camp (circa 6 uur)

Dag 2: trekking, van Pandu Ropa naar Bhrigu Lake (ongeveer 5 uur)

Dag 3: trekking, van Bhrigu Lake naar Gulaba, transfer terug naar Manali, einde bouwsteen.

 

Prijs € 255,- p.p.

Inbegrepen: gids, maaltijden, kampeerspullen (tent, slaapmatjes), dekens, 2 overnachtingen in tenten en transfer van Manali naar startpunt & vice-versa.

 

Niet inbegrepen: lakenzak, persoonlijke uitgaven en fooien

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: Deze trekking is alleen mogelijk van 15 mei t/m 15 oktober!

 

Categorie: licht

 

Reiscode: INT010

 

Tip: je kunt het merendeel van je bagage achterlaten in het hotel in Manali, zodat je alleen de hoognodige dingen tijdens de trekking mee hoeft te nemen.

Tijdens deze trekking overnacht je in tenten.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in India.

 

Dag 1: vertrek vanuit Manali, transfer naar Vashisht, trekking naar  Pandu Ropa Camp
In de ochtend word je in het hotel in Manali opgehaald en rijd je naar Vashisht. Hier begint deze avontuurlijke trekking. Je loopt vandaag in circa 5 tot 6 uur naar het Pandu Ropa Camp, waar je overnacht in tenten. Er wordt ’s avonds een maaltijd voor je bereid, die vast lekker smaakt na de inspanningen van vandaag.

 

Dag 2: trekking; van Pandu Ropa naar Bhrigu Lake
Vandaag loop je in circa 4 tot 5 uur naar het Bhrigu meer. Overnachting in tenten bij het Bhrigu meer.

 

Dag 3: trekking, van Bhrigu Lake naar Gulaba, transfer terug naar Manali, einde van de trekking.
Je neemt weer afscheid van de prachtige omgeving bij het Bhrigu meer en loopt samen met de gids naar Gulaba. Hier staat een taxi op je te wachten en word je weer teruggebracht naar Manali, waar deze trekking ten einde is.

 

De meeste reizigers maken deze trekking ná de bouwsteen vanuit Delhi via Amritsar en Dharamsala naar Manali. Het is echter ook mogelijk direct (per bus, trein of auto) vanuit Delhi naar Manali te reizen als je dat liever wilt.

 

Natuurlijk kunnen we  de aansluitende overnachting in Manali voor je regelen na terugkomst van de trekking, geef dit dan even door bij de ‘opmerkingen’ in je reisaanvraag, we maken van je aangevraagde bouwstenen altijd een logisch en passend reisvoorstel, en houden graag rekening met je opmerkingen, wensen en voorkeuren!

 

Je kunt ná deze trekking kiezen voor de aansluitende bouwsteen van Manali naar Leh of je kunt de bouwsteen Shimla kiezen en daarna doorreizen naar Delhi. Eventueel is het ook mogelijk direct terug te reizen naar Delhi. Geef je voorkeuren aan in de ‘opmerkingen’ bij je reisaanvraag, we maken je reisvoorstel op maat!

Prijs € 255,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 11 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider