headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Let’s go Goa!

Calangute, Goa

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India bouwsteen Goa

Goa is al tientallen jaren een zeer populaire toeristische bestemming met een relaxte loungesfeer! Door de eeuwenlange Portugese koloniale overheersing, gevolgd door een invasie van hippies in de jaren 60, is hier een unieke sfeer ontstaan, die totaal anders is dan de rest van India. De staat Goa ligt aan de westkust, aan de Arabische Zee. Werd Goa voorheen vooral gezien als een hippiebestemming voor ‘backpackers’, tegenwoordig worden er ook steeds meer grotere hotels gebouwd en probeert men ook de iets rijkere toerist te trekken.

 

De plaats waar je verblijft, Calangute, ligt iets ten noorden van de hoofdstad Panaji en is een gezellige bestemming met een prachtig strand.


Dag 1: aankomst in Calangute, Goa
Dag 2: vrije dag in Calangute, Goa
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 115,- p.p. in het laagseizoen
Prijs vanaf € 159,- p.p. in het hoogseizoen

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt.
Niet inbegrepen: vervoer en overige maaltijden.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Laagseizoen: 1 april 2018 t/m 30 september 2018
Hoogseizoen: 1 oktober 2017 t/m 31 maart 2018


Periode; 
Let op: De regentijd in Goa duurt van mei tot meestal eind september en er valt in deze korte periode ongeveer net zo veel regen als in de rest van het jaar, het kan achter elkaar flink doorregenen. Veel restaurants en hotels zijn ook gesloten in deze periode. Ook in de maand voor de moesson losbarst, kan het slecht weer zijn met veel wind. Je kunt in deze periode ook niet zwemmen in zee.

 

De beste periode om Goa te bezoeken is daarom van oktober tot februari, met een zeer druk hoogseizoen tijdens de feestdagen in december. Door het Portugese katholieke verleden wordt het kerstfeest hier zeer uitbundig gevierd en vele toeristen komen hiervoor speciaal naar Goa!


Reiscode:
INS010


Vervoer:
We bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er vele verschillende manieren zijn om naar Goa te reizen, afhankelijk waar je vandaan komt, wat je budget is, en hoeveel tijd je hebt! Je kunt naar Goa vliegen, of per trein reizen. Vanuit Delhi rijden luxe treinen die er meer dan een dag over doen, vanuit Mumbai is het ongeveer 12 uur reizen!

 

Geef ons je voorkeur door bij je aanvraag, en we maken een passend reisvoorstel voor je!

Resort Terra Paraiso is het hotel dat we het meeste boeken in Goa, een comfortabel hotel dichtbij het strand en op 5 minuten lopen van het centrum van Calangute, gebouwd in een Portugees koloniale sfeer.  Het hotel heeft ruime, sfeervolle kamers met balkon, minibar, tv, airco, fohn, kluisje en een badkamer met bad/douche en toilet.
Terra Paraiso heeft een restaurant, fitnessruimte, zwembad in de tuin, zwembadbar, internet faciliteiten, gameroom en een beauty salon. Je kunt je hier heerlijk laten verwennen!

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in India

Dag 1: aankomst in Calangute
Vandaag kom je aan in Calangute, een populaire en gezellige toeristische bestemming met een prachtig strand. Neem een kijkje op het prachtige, grote strand en wie weet kun je, als je zin hebt, vanavond een housefeest bezoeken.


Dag 2:
 vrije dag in Calangute
Je vrije dagen kan je ideaal gebruiken om van het strand te genieten. Het kilometerslange strand van Calangute werd als een van de eerste stranden in Goa ontdekt door de hippies in de jaren 60, nog steeds voel je de relaxte hippiesfeer hangen. Tegelijkertijd worden op het strand diverse watersport activiteiten als parasailen en waterskiën aangeboden voor de liefhebbers.

 

Bezoek zeker een van de vele hippiemarkten waar Goa bekend om staat, waarvan de Anjuna markt op woensdag de grootste en bekendste is. Hier kun je slenterend tussen de palmbomen urenlang op zoek gaan naar de beste prijs voor je souvenirs!

Dag 3:
 einde van deze bouwsteen
Na het relaxen aan het strand is het tijd om de koffers in te pakken. We kunnen natuurlijk zorgen dat je  naar het vliegveld wordt gebracht, maar als je nog een paar extra dagen aan het strand wilt verblijven, kan dit natuurlijk ook!

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 11 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider