headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Kerala backwatercruise

Allepey

2 dagen, 1 nacht

Prijs € 99,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd

Tijdens deze bouwsteen maak je een boottocht met een karakteristieke houseboat door de smalle kanalen van Kerala, de backwaters. Dit labyrint van backwaters worden ook wel ‘het Venetië van India’ genoemd. Onderweg zie je palmbomen, dorpjes en rijstvelden. Het leven in de backwaters speelt zich af op het water en direct aan de waterkant. Je eigen kok kookt de heerlijkste gerechten!


Dag 1: start cruise in de ochtend, diner en overnachting op de boot
Dag 2: ontbijt op de boot, daarna einde van deze bouwsteen

Prijs € 99,- p.p.

Inbegrepen: cruise en 1 overnachting op de houseboat inclusief 3 maaltijden.
Niet inbegrepen: fooien en vervoer van- en naar de opstapplaats.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Laagseizoen: 1 maart 2018 t/m 30 september 2018
Hoogseizoen: 1 oktober 2017 t/m 28 februari 2018

 

Reiscode: INJ100

Tijdens je cruise door de backwaters van Allepey overnacht je op een karakteristieke houseboat. Er zijn geen andere mensen op de boot, behalve het personeel. Op de boot heb je een eigen slaapkamer en badkamer. Vanaf het dek kun je heerlijk om je heen kijken naar de activiteiten op en rond de smalle kanalen. Rond 20.00 uur ’s avonds zal de airco in de slaapkamer worden aangezet.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in India

Dag 1: start cruise in de ochtend, overnachting op de houseboat
Vandaag ga je aan boord van de karakteristieke houseboat die je door de smalle kanaaltjes van Allepey zal varen. Tijdens lunchtijd zal de boot aanleggen bij een veld of klein dorp van niet meer dan 4 of 5 huizen. Je kunt hier een kleine wandeling maken door het dorp of de velden. Als je het leuk vindt, kun je ook een bezoekje brengen aan een van de  huizen aan de waterkant.

 

Na de lunch vaar je weer verder door de smalle kanaaltjes. ’s Avonds gaat de motor uit en wordt de boot aan wal gelegd in de prachtige natuur. Hier kun je onder de sterrenhemel genieten van een heerlijke maaltijd.

 

Dag 2: einde cruise en bouwsteen
Vanochtend vaar je weer terug naar Allepey waar je na het ontbijt weer aan land gaat. Je kunt de reis vervolgen naar Cochin of Periyar of we kunnen een transfer regelen naar Trivandrum voor je terugvlucht of je verdere reis door India. Als je liever nog een paar dagen wilt verblijven aan het strand, kan dit natuurlijk ook, je kunt dan kiezen voor de bouwsteen Varkala  of Kleurrijk Kovalam.

Prijs € 99,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 11 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider