headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Kameelsafari

Jaisalmer

2 dagen, 1 nacht

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India-Jaisalmer, kameelsafari

Eén van hoogtepunten van een reis door Rajasthan is zeker een kameelsafari. Op de rug van dit rustig voortsjokkende dier kun je genieten van de woestijn en de zandduinen bij Jaisalmer; bij zonsondergang eten koken op het kampvuur en slapen onder de sterrenhemel:  een onvergetelijke ervaring!


Dag 1: vertrek vanuit Jaisalmer, eerste dag kameelsafari

Dag  2: (of dag 3) kameelsafari, einde middag terug naar Jaisalmer

 

Prijs vanaf € 69,- p.p. 2 daagse tour
Prijs vanaf € 139,- p.p. 3 daagse tour

Inbegrepen: maaltijden tijdens kameelsafari en overnachting in tenten.
Niet inbegrepen: fooien en persoonlijke uitgaven.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: In verband met de hitte in de woestijn raden we af om deze kameelsafari te maken tijdens de hete zomermaanden!

 

Reiscode: INJ020

Tijdens deze bouwsteen slaap je in een tentenkamp, of –als je dat wilt- onder de sterrenhemel, in een tentenkamp in de woestijn.

 

Lees ook de algemene informatie over onze hotels in India.

Kameelsafari vanuit Jaisalmer

Prijs € 35,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
India excursie, kameelsafari

Altijd al eens op de rug van een kameel willen zitten? Deze dieren zijn bij uitstek geschikt om de woestijn te bezoeken! Rond 15.00 uur word je opgehaald bij je hotel in Jaisalmer en rijd je richting de duinen aan de rand van de woestijn. (meer…)

Dag  1:  vertrek vanuit Jaisalmer, eerste dag kameelsafari
Je wordt bij je hotel opgehaald en naar het beginpunt van de safari gebracht, alwaar je overstapt op je kameel! Vergeet tijd en haast, want een kameel loopt langzaam. Onderweg zul je stoppen bij een oase voor de lunch, en meestal zal de gids een dorpje van zijn familie of andere bekenden laten zien.

 

’s Avonds stop je bij het kamp, waar de avondmaaltijd wordt bereid en je kunt genieten van de ondergaande zon. Naar keuze slaap je in een tent of buiten onder de sterrenhemel, die je hier prachtig kunt zien!

 

Dag  2:  (of dag 3) kameelsafari , einde middag terug naar Jaisalmer
Als je wakker wordt, is de gids vast al bezig met het ontbijt! Geniet van de rust, de stilte en de weidsheid om je heen. Dan stap je weer op je kameel en gaat de safari verder. Bij de 2-daagse kameelsafari ben je aan het einde van middag op dag 2 weer terug in Jaisalmer. Als je kiest voor de 3-daagse safari, slaap je vanavond weer in je woestijn, en eindigt de safari aan het einde van de middag van dag 3, in Jaisalmer.

 

Als je denkt dat je 2 hele dagen in de woestijn te lang vindt, kun je ook kijken bij de korte Kameelsafari vanuit Jaisalmer, die we aanbieden als excursie.  Kijk hiervoor in het tabblad ‘excursies’.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 11 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider