headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

India Bouwstenen

 

In India reis je langs de indrukwekkende tempels, dompel je je onder in de drukke steden, sta je oog in oog met een heilige koe en maak je kennis met de indrukwekkende rituelen. Niets is te gek in India! Geniet van een lekkere curry met een kopje Chai in je hand. Het land is erg groot en veel is mogelijk, vertel ons daarom jouw wensen en we helpen je graag verder op weg naar met deze India bouwstenen.

 


24 bouwstenen

Easy Landing Delhi

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 59 ,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Delhi word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Easy Landing Mumbai

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 139,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Mumbai (voorheen Bombay) word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »

Naar de Gouden Driehoek

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 255,- p.p.

Per trein reis je naar Agra, de stad van de prachtige Taj Mahal. Hierna reis je per trein naar de sprookjesachtige stad Jaipur, de kleurrijke ‘roze stad’ vol met forten en paleizen.

lees verder »
India bouwsteen Ranthambore

Ranthambore: op zoek naar tijgers!

3 dagen, 2 nachten

€ 99,- p.p.

Altijd al eens een wilde tijger willen zien? Breng dan een bezoek aan Ranthambore Nationaal Park, een van de beste plaatsen in India om deze prachtige beesten te zien.

lees verder »
India bouwsteen Varanasi

Varanasi: pelgrims aan de Ganges

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 95,- p.p.

Ervaar in Varanasi hoe belangrijk de heilige rivier de Ganges is voor de pelgrims.
In deze indrukwekkende stad kun je het echte Indiase leven goed bekijken.

lees verder »
India bouwsteen Varanasi Nepal

Overland van Varanasi naar Nepal

4 dagen, 3 nachten

€ 295,- p.p.

De perfecte mogelijkheid om India en Nepal te combineren: eerst per privé-auto met chauffeur van Varanasi naar de grens met Nepal, door naar het Chitwan National Park, en na 2 dagen verder per privé-auto verder Kathmandu.

lees verder »

Rondom romantisch Rajasthan

12 dagen, 11 nachten

vanaf € 445,- p.p.

Rajasthan is de meest exotische provincie van India. Je reist per trein door de woestijn, naar Jaisalmer en Jodhpur, Udaipur en Pushkar. Je maakt waar mogelijk gebruik van de treinen, op andere trajecten reis je per bus.

lees verder »
India-Jaisalmer, kameelsafari

Kameelsafari

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 69,- p.p.

Een kameelsafari vanuit Jaisalmer is een van de hoogtepunten van je reis door Rajasthan: geniet van de woestijn en de zandduinen bij Jaisalmer!

lees verder »
India bouwsteen Rajasthan

Centraal Rajasthan

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 529,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen bezoek je per eigen auto met chauffeur het centrale gedeelte van Rajasthan: de rijk versierde koopmanshuizen in Mandawa, de kamelenstad Bikaner, de ‘blauwe stad’ Jodhpur, de Jain-tempels van Ranakpur en de romantische stad Udaipur.

lees verder »

De Paleizen van de Maharadjas in Rajasthan

12 dagen, 11 nachten

vanaf € 785,- p.p.

Tijdens deze ‘heritage’-reis door Rajasthan slaap je in speciaal geselecteerde sfeervolle hotels: een Maharadjapaleis, een prachtig fort of een rijk versierde ‘haveli’. Je reist rond per eigen privéauto met chauffeur.

lees verder »
India bouwsteen Khajuraho

Van Agra via Orchha naar Khajuraho

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 359,- p.p.

Per auto met chauffeur reis je via Gwalior naar het rustige Orchha en daarna door naar de erotische tempels van Khajuraho. Een afwisselende autorondreis!

lees verder »

Via Amritsar en Dharamsala naar Manali

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 399,- p.p.

Per trein reis je naar Amritsar waar de heilige Gouden Tempel staat. Hierna bezoek je Dharamsala, de woonplaats van de dalai lama, en de bouwsteen eindigt in Manali. Een afwisselende en rondreis door ‘Little Tibet’!

lees verder »
India bouwsteen, Manali Trek

Manali trekking

3 dagen, 2 nachten

€ 255,- p.p.

Vanuit Manali kun je deze avontuurlijke trekking maken: je gaat drie dagen de natuur in met een gids, inclusief twee overnachtingen in tenten. Tijdens deze ‘Bhrigu Lake trekking’ kom je op een hoogte van 4.200 meter!

lees verder »
India bouwsteen Shimla

Shimla

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 175,- p.p.

Shimla is een sfeervol bergdorp ten noorden van Delhi. In de 19e-eeuw was het een belangrijk hill-station voor de Brits-koloniale regering tijdens de hete zomers in India. Hier vonden de Britten verkoeling in het prachtige landschap van bossen, meren en valleien.

lees verder »
India bouwsteen Leh

Van Manali naar Leh

5 dagen, 4 nachten

€ 325,- p.p.

Reis over de op één na hoogste weg ter wereld en proef de unieke sfeer van Leh! Een bijzonder stukje ‘klein Tibet’ in noord India.

lees verder »

Kloosters rondom Leh en de Nubra Vallei

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 319,- p.p.

Verken de adembenemende omgeving van Leh per auto met chauffeur, en bezoek eeuwenoude kloosters. In de Nubra Vallei waan je je in de woestijn tussen zandduinen en kamelen, en over de hoogste pas ter wereld volg je een oude handelsroute terug naar Leh.

lees verder »
India bouwsteen Leh trekking

Leh trekking

4 dagen, 3 nachten

€ 565,- p.p.

Een trekking door de bergen in het noorden van India is absoluut één van de hoogtepunten van je reis. Verlaat de moderne wereld en ontdek met een gids de Himalaya. Vanuit Leh maak je een prachtige trek hoog de bergen in, de bagage wordt vervoerd door paarden.

lees verder »
India bouwsteen Chennai Cochin

Van Chennai naar Cochin

11 dagen, 10 nachten

vanaf € 805,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen ontdek je per auto met chauffeur het zuiden van India. Je bezoekt kustplaatsen, tempelsteden en een wildpark. Je reis start in Chennai aan de oostkust en eindigt in Cochin aan de westkust.

lees verder »
India bouwsteen Bangalore Cochin

Van Bangalore naar Cochin

9 dagen, 8 nachten

vanaf € 629,- p.p.

Vanuit Bangalore in het binnenland van zuid India reis je per auto met chauffeur naar Cochin aan de westkust. Onderweg bezoek je Hassan en Mysore voor de cultuur en Wayanad en Ooty voor de natuur!

lees verder »
India bouwsteen Kerala

Tropisch Kerala: tempels en theeplantages

13 dagen, 12 nachten

vanaf € 955,- p.p.

Deze veelzijdige reis leid je langs de hoogtepunten van de deelstaat Kerala. Van Cochin, Munnar en Madurai naar het strand van Varkala. Ook maak je een boottrip door het wildpark van Periyar en overnacht je op een houseboat in de backwaters van Allepey.

lees verder »

Kerala backwatercruise

2 dagen, 1 nachten

€ 99,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen maak je een cruise op een karakteristieke houseboat door de backwaters van Allepey. Je ‘eigen’ kok bereidt ’s avonds een authentieke maaltijd, en je overnacht ook aan boord.

lees verder »
India bouwsteen Goa

Let’s go Goa!

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 115,- p.p.

Deze bouwsteen geeft je de mogelijkheid om tijdens je reis door India een paar dagen heerlijk bij te komen aan het prachtige strand van Calangute in de staat Goa.

lees verder »
India bouwsteen Kovalam

Kleurrijk Kovalam

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 65,- p.p.

Kovalam is een zeer relaxte strandplaats helemaal in het zuiden van Kerala, onderin de punt van India. Je kunt hier heerlijk genieten van de prachtige palmenstranden.

lees verder »
India bouwsteen Varkala

Varkala, kliffen aan het strand

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 89,- p.p.

Geniet in Varkala van de Arabische zee, prachtige kliffen, minerale waterbronnen en bekende bezienswaardigheden zoals de Janardana Swami Tempel en Sivagiri Mutt.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 8 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Reisvoorstel aanvragen
close slider