OutSight Travel organiseert individuele reizen naar verre bestemmingen

Met OutSight naar India

calamiteitenfonds

Hieronder vind je onze bouwstenen: maak hiermee je eigen India reis! Deze reisblokken zijn meestal een paar dagen lang, door deze als bouwstenen op jouw manier achter elkaar te zetten, maak je eenvoudig je eigen reis op maat!

Filter de bouwstenen met de thema’s hieronder. Klik op een bouwsteen voor alle details en selecteer de bouwsteen als je deze wilt opnemen in jouw reis. Niet gevonden wat je zocht? Verwijder de filter door op het kruisje te klikken,  en alle bouwstenen komen terug in de lijst.

22 bouwstenen

India-Delhi-Qutb Minar-Brenda

Easy Landing Delhi

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 49,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Delhi word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »
India-Mumbai, Gate of India

Easy Landing Mumbai

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 85,- p.p.

Na aankomst op het vliegveld van Mumbai (voorheen Bombay) word je opgewacht door een chauffeur die je naar het hotel brengt voor de eerste twee overnachtingen.

lees verder »
India-Jaipur, Raj Mandir

Naar de Gouden Driehoek

5 dagen, 4 nachten

vanaf € 135,- p.p.

Per trein reis je naar Agra, de stad van de prachtige Taj Mahal. Hierna reis je per trein naar de sprookjesachtige stad Jaipur, de kleurrijke ‘roze stad’ vol met forten en paleizen.

lees verder »
India, Ranthambore

Ranthambore: op zoek naar tijgers!

3 dagen, 2 nachten

€ 159,- p.p.

Altijd al eens een wilde tijger willen zien? Breng dan een bezoek aan Ranthambore Nationaal Park, één van de beste plaatsen in India om deze prachtige beesten te zien.

lees verder »
India-Varanasi-Morning-Puja.jpg

Varanasi: pelgrims aan de Ganges

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 55,- p.p.

Ervaar in Varanasi hoe belangrijk de heilige rivier de Ganges is voor de pelgrims.
In deze indrukwekkende stad kun je het echte Indiase leven goed bekijken.

lees verder »
Nepa-Kathmandu-Bodnath Stuppa

Overland van Varanasi naar Nepal

4 dagen, 3 nachten

€ 239,- p.p.

De perfecte mogelijkheid om India en Nepal te combineren: eerst per privé-auto met chauffeur van Varanasi naar de grens met Nepal, door naar het Chitwan National Park, en na 2 dagen verder per privé-auto verder Kathmandu.

lees verder »
India-in het Jaisalmer Fort

Rondom romantisch Rajasthan

12 dagen, 11 nachten

vanaf € 299,- p.p.

Rajasthan is de meest exotische provincie van India. Je reist per trein door de woestijn, naar Jaisalmer en Jodhpur, Udaipur en Pushkar. Je maakt waar mogelijk gebruik van de treinen, op andere trajecten reis je per bus.

lees verder »
India-Jaisalmer, kameelsafari

Kameelsafari

2 dagen, 1 nachten

€ 75,- p.p.

Een kameelsafari vanuit Jaisalmer is een van de hoogtepunten van je reis door Rajasthan: geniet van de woestijn en de zandduinen bij Jaisalmer!

lees verder »
India-Udaipur, City Palace

Centraal Rajasthan

8 dagen, 7 nachten

vanaf € 339,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen bezoek je per eigen auto met chauffeur het centrale gedeelte van Rajasthan: de rijk versierde koopmanshuizen in Mandawa, de kamelenstad Bikaner, de ‘blauwe stad’ Jodhpur, de Jain-tempels van Ranakpur en de romantische stad Udaipur.

lees verder »
India-Jaipur-heritagehotel

In de Paleizen van de Maharadjas

12 dagen, 11 nachten

vanaf € 529,- p.p.

Tijdens deze ‘heritage’-reis door Rajasthan slaap je in speciaal geselecteerde sfeervolle hotels: een Maharadjapaleis, een prachtig fort of een rijk versierde ‘haveli’. Je reist rond per eigen privéauto met chauffeur.

lees verder »
India-Khajuraho

Van Agra via Orchha naar Khajuraho

6 dagen, 5 nachten

vanaf € 309,- p.p.

Per auto met chauffeur reis je via Gwalior naar het rustige Orchha en daarna door naar de erotische tempels van Khajuraho. Een afwisselende autorondreis!

lees verder »
India-tibetaanse gebedsvlaggen

Via Amritsar en Dharamsala naar Manali

7 dagen, 6 nachten

vanaf € 275,- p.p.

Per trein reis je naar Amritsar waar de heilige Gouden Tempel staat. Hierna bezoek je Dharamsala, de woonplaats van de dalai lama, en de bouwsteen eindigt in Manali. Een afwisselende en rondreis door ‘Little Tibet’!

lees verder »
India-Manali Trek2

Manali trekking

3 dagen, 2 nachten

€ 195,- p.p.

Vanuit Manali kun je deze avontuurlijke trekking maken: je gaat drie dagen de natuur in met een gids, inclusief twee overnachtingen in tenten. Tijdens deze ‘Bhrigu Lake trekking’ kom je op een hoogte van 4.200 meter!

lees verder »
India-Shimla

Shimla

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 69,- p.p.

Shimla is een sfeervol bergdorp ten noorden van Delhi. In de 19e-eeuw was het een belangrijk hill-station voor de Brits-koloniale regering tijdens de hete zomers in India. Hier vonden de Britten verkoeling in het prachtige landschap van bossen, meren en valleien.

lees verder »
India-Tanglang Pass

Van Manali naar Leh

5 dagen, 4 nachten

€ 225,- p.p.

Reis over de op één na hoogste weg ter wereld en proef de unieke sfeer van Leh! Een bijzonder stukje ‘klein Tibet’ in noord India.

lees verder »
India-Leh Trek, ponys for luggage

Leh trekking

4 dagen, 3 nachten

€ 299,- p.p.

Een trekking door de bergen in het noorden van India is absoluut één van de hoogtepunten van je reis. Verlaat de moderne wereld en ontdek met een gids de Himalaya. Vanuit Leh maak je een prachtige trek hoog de bergen in, de bagage wordt vervoerd door paarden.

lees verder »
India-Hindutempels

Van Chennai naar Cochin

11 dagen, 10 nachten

vanaf € 599,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen ontdek je per auto met chauffeur het zuiden van India. Je bezoekt kustplaatsen, tempelsteden en een wildpark. Je reis start in Chennai aan de oostkust en eindigt in Cochin aan de westkust.

lees verder »
India-zuiden, tempel2

Van Bangalore naar Cochin

9 dagen, 8 nachten

vanaf € 489,- p.p.

Vanuit Bangalore in het binnenland van zuid India reis je per auto met chauffeur naar Cochin aan de westkust. Onderweg bezoek je Hassan en Mysore voor de cultuur en Wayanad en Ooty voor de natuur!

lees verder »
India-Kerala, backwatertrip

Kerala backwatercruise

2 dagen, 1 nachten

vanaf € 69,- p.p.

Tijdens deze bouwsteen maak je een cruise op een karakteristieke houseboat door de backwaters van Allepey. Je ‘eigen’ kok bereidt ’s avonds een authentieke maaltijd, en je overnacht ook aan boord.

lees verder »
India-Goa

Let’s go Goa!

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 85,- p.p.

Deze bouwsteen geeft je de mogelijkheid om tijdens je reis door India een paar dagen heerlijk bij te komen aan het prachtige strand van Calangute in de staat Goa.

lees verder »
India-Kovalam2

Kleurrijk Kovalam

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 45,- p.p.

Kovalam is een zeer relaxte strandplaats helemaal in het zuiden van Kerala, onderin de punt van India. Je kunt hier heerlijk genieten van de prachtige palmenstranden.

lees verder »
India-vrouwen

Varkala, kliffen aan het strand

3 dagen, 2 nachten

vanaf € 55,- p.p.

Geniet in Varkala van de Arabische zee, prachtige kliffen, minerale waterbronnen en bekende bezienswaardigheden zoals de Janardana Swami Tempel en Sivagiri Mutt.

lees verder »
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze complete rondreizen! Bekijk alle 10 rondreizen »
Jouw reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Filter de bouwstenen en maak je keuze met ‘selecteer’. Voeg eventueel excursies toe! Jouw selectie komt dan in Jouw Reis terecht. In Jouw Reis kun je de bouwstenen bekijken, volgorde veranderen, verwijderen en als je hiermee klaar bent kun je Jouw Reis aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reis en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Jouw Reis, met eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op. We zullen van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten. Geef ons ook vooral input over je wensen en opmerkingen!

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen?
Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656